Idee

Je hebt een idee voor de gezondheidszorg? In een zesdaags begeleidingstraject, de Ideator, helpen we je idee meer vorm te geven én kijken we samen met jou naar de slaagkans op de markt. Kortom, na de Ideator kan je meteen aan de slag met een business plan.

meer info

 
Versnellen

In de Health Accelerator gaan we nog een stapje verder met het aanscherpen van jouw zorgconcept. Een team van experten neemt samen met jou het businessplan en model onder de loep. Hoe je dienst of concept vermarkten? Wat communiceer je tegen wie, wanneer en hoe? Ook de financiële aspecten komen er uitgebreid aan bod.

meer info

 
Expertbegeleiding

Onze experten in technologie, business en healthcare brengen je startup naar een hoger niveau. Leer van hun ervaringen, graaf mee in hun industriekennis en haak in op hun uitgebreid netwerk. Put inspiratie uit hun bewogen tocht – met vallen en opstaan – naar de top. Ontdek hun know-how en hun drijfveer om te ondernemen.

meer info

 


Activiteiten

jun
27
Startup Village Antwerpen
18:00

BlueConnect: Augmented & Virtual Reality in HealthCare

Binnen HealthCare zijn er tal van uitdagingen die een unieke kijk op bepaalde aspecten vergen en AR/VR kan daar een belangrijke rol in spelen. In deze BlueConnect komen bedrijven aan het woord die telkens vanuit een andere invalshoek hun "virtuele" - maar daarom niet minder echte - oplossing binnen de gezondheidszorg uit de doeken komen doen. Je kan de technologie ook zelf uitproberen.

meer info