Wat?

Van business model naar real business

De Health Accelerator is een intensief begeleidingstraject van 6 sessies van 2 dagen: een team van experten neemt samen met jou je business plan onder de loep. Je marketing en communicatie wordt op punt gesteld, én de financiële aspecten van je startup komen uitgebreid aan bod.

Hoe opportuniteiten detecteren en ontwikkelen?

De relevantie van je idee binnen de zorgeconomie wordt hier nog eens extra onderzocht. Ook de marktsegmentatie bekijken we samen. Welke marketingprincipes gelden? En hoe pas je die zelf toe?

Hoe succesvol zijn in het ecosysteem van de zorgeconomie?

Succes start vaak ook met een goed team. Welke dynamics spelen er en hoe kan je een succesvol team samenbrengen? Hoe verhoog je je commerciële slaagkracht? En welke duurzame opbrengstmodellen maken internationaal ondernemen mogelijk?

Hoe financiën aantrekken?

Startups beroepen zich vaak op de 3 F's (Friends, fools and families), maar hoe pak je het slim aan? Welk financieel model past achter je concept? Wat moet er gefinancierd worden? Hoe potentiële investeerders aantrekken? En hoe internationaal uitbouwen?

Hoe overtuigend je startup pitchen?

Last but not least, zoomen we dieper in op de elevator pitch. Hoe je idee, product, dienst verwoorden aan welke doelgroep? Via onze dry run voor een jury, ben je uitstekend gewapend om je klanten en investeerders te overtuigen!

 

 

Kris Vander Velpen

Kris Vander Velpen

Professor, Flanders Business School

Kris Vander Velpen is professor "Innovatie en ondernemerschap" en auteur van het boek "How to Breed Gazelles". Als zelfstandig adviseur implementeert hij innovatietrajecten in Fortune 500 en Euronext ondernemingen.

Voor wie?

Je hebt al een onderneming gestart

Je vroeg al een ondernemingsnummer aan om je idee voor onze gezondheidszorg op de markt te zetten.

Je beschikt al over financiële middelen

De eerste stappen zijn genomen. Jezelf, je vrienden, familie of een aantal geïnteresseerden investeerden reeds in jouw zaak. 

Je wil een team samenbrengen

"Een goed team met een slecht product, is succesvoller dan een slecht team met een goed product".

 

  • Je idee staat op punt.
  • Het businessplan is klaar.
  • Je markt is bepaald.
  • Behoefte aan méér begeleiding?
  • Start NU:

Info & data

voor meer informatie en de concrete data

Tim Mertens

Medeoprichter van woonzorgweb. Health Accelerator is zeker en vast een goed initiatief. Het laat ondernemers toe om meer inzichten te krijgen in de gezondheidszorg en het ondernemerschap in het algemeen. Je wordt ook verplicht om je (commercieel) verhaal scherper te stellen, wat je later helpt om overtuigender en meer to-the-point investeerders aan te trekken.